Tampereen Nahkaputiikki Oy tarjoaa monipuolisesti suutarinpalveluja Kangasalla

 

Soita  040 836 8560

Suutari 0505424565

Tampereen Nahkaputiikilta perinteiset suutarinpalvelut

Tampereen Nahkaputiikin suutari on alansa ammattilainen. Suutari on kaikenlaisten nahkatuotteiden asiantuntija, joka osaa ratkaista haasteellisia ja erikoisienkin nahkatuotteiden korjaus- ja huoltotarpeita.  

Nahka on materiaali, joka kannattaa korjata. Kun kengät, laukku tai vaikkapa nahkatakkisi rikkoutuu, kannattaa käydä suutarin pakeilla. Jalalle sopiva ja käytössä omistajansa jalkaan mukautunut kenkä tai oikeanlaiseksi patinoitunut nahkatakki kannattaakin huollattaa, koska uutena kaupanhyllyltä sellaisia on mahdotonta saada. Suutarimme osaa arvioida voidaanko tuote korjata ja pystyy antamaan asiakkaalle realistisen arvion korjauskustannuksista.

 

Nahkatuotteita on monenlaisia ja suutarimme pystyy auttamaan asiakkaita erilaisten tuotteiden kanssa. Varmin tapa selvittää saadaanko tuotteesta korjaamalla tai huoltamalla käyttökelpoinen, on tulla näyttämään sitä suutarillemme. Me opastamme asiakkaitamme korjatun tuotteen huoltamisessa ja käyttökuntoisena pitämisessä.

 

Kenkien korjaamistöistä yleisimpiä ovat korkolappujen vaihdot. Voit jättää kengät kauppareissulla suutarille, ja hakea ne uusilla korkolapuilla pois lähtiessäsi. Me toimimme joustavasti ja asiakaslähtöisesti.

Muita kenkien korjaustöitä ovat liimaukset, pohjaukset, madallukset ja venytykset. Saappaiden varsia voidaan myös muokata paremmin käyttäjälle sopivaksi. Tällaisia suutarintöitä ovat saappaan varsien kavennukset ja levennykset. Kun kenkä on raappiintunut tai kulunut, voidaan kenkä maalata käyttökuntoon. Näin voidaan tehdä myös esimerkiksi kuluneelle laukulle tai nahkatakille.

 

 

 

Tampereen Nahkapuodin suutari auttaa avainasioissa, teroittaa ja ompelee

Suutarimme hoitaa monenlaisia nahanompelutöitä. Suutari korjaa ratkenneen sauman nahkahousuistasi tai satulastasi.

Suutarilla voit korjauttaa puuttuvat nepparit ja niitit sekä irronneet vyönsoljet. Tarvittaessa voidaan uusia tarrakiinnityksiäkin.

Talvisiin keliolosuhteisiin, liukkaille teille valikoimistamme löytyy turvalliseen liikkumiseen liukuesteitä.

 

Suutarissamme tehdään myös avaimia. Valikoimissa on kodin avaimet, ura-avaimet, kaikenlaisten ajoneuvojen avaimet ja polkupyörien avaimet. Meillä on tarjolla valikoima avaimenperiä avaimiisi.

 

Tampereen Nahkapuodissa tarjoamme asiakkaillemme perinteisten suutaritöiden lisäksi teroituspalvelua. Talvikauden lähestyessä on aika kaivaa luistimet esiin ja huoltaa ne harrastuskausikuntoon. Me teroitamme kaikenlaisia luistimia, kuten jääkiekkoluistimia,  harjoitusluistimia, taitoluistimia ja maalivahdinluistimia. Teroituspalvelulla saat huolletut luistimet käyttöön nopeasti ja pääset nauttimaan luistelusta.

Teroitukseen otamme myös muita keittiövälineitä. Terävällä, huolletulla veitsellä keittiöhommat sujuvat ja tekeminen on ilo. Huollamme teroituspalvelussa myös kodin sakset kuntoon. Huollamme tekstiilisakset, askartelusakset, taloussakset tai vaikka puutarhasaksesi työkuntoon. Teroitamme myös puukkoja ja muita työvälineitä.