Tampereen Nahkaputiikista löydät suutarin valmistamia tuotteita sekä muita tarvikkeita

 

Soita  040 836 8560

Suutari 0505424565

Käsintehtyjä tuotteita sekä tarpeellisia tarvikkeita liikkeestämme ja verkkokaupastamme

Tampereen Nahkaputiikin palveluihin kuuluu myös olennaisesti tuotteiden valmistus ja myynti. Nahkaputiikin suutarin näppärissä käsissä syntyy hyvälaatuisia ja kauniita lompakkoja, laukkuja, vöitä, rukkasia ja sormikkaita. Työnjälki on huolellista ja suutarilla on myös silmää yksityiskohdille. Työ on huolellisuutta ja tarkkuutta vaativaa kenkien ja muiden nahkatavaroiden yksityiskohtien huoltamista ja korjaamista.

Itsevalmistettujen tuotteiden lisäksi valikoimassa on tietysti laadukkaat hoitotuotteet sekä muut lisävarusteet ja tykötarpeet pohjallisista kenkäplankkiin.

Tutustu valikoimaamme verkkokaupassamme. Myymme tuotteitamme myös markkinoilla ja messuilla.

omaa tuotantoa, lompakko

Lompakot, kukkarot, kännykkäkotelot ja laukut

Liikkeestämme löydät hyvän valikoiman erilaisia lompakoita ja kukkaroita sekä kännykkäkoteloita. Meillä on myös hyvä valikoima olkalaukkuja, käsilaukkuja ja reppuja. Kaikkia näitä tuotteita löytyy eri väreissä sekä eri kokoisina. Valmistusmateriaaleja on myös erilaisia, mutta suosimme nahkatuotteita valikoimissamme.

tossut

Tossut, rukkaset, käsineet ja vyöt

Myymälästämme löydät kattavan ja vaihtuvan valikoiman tossuja, rukkasia, ja käsineitä. Valikoimista löytyy nahkavyöt, pohjalliset sekä paljon muuta pientä nahkasomistetta ja tavaraa.

tarvikkeita

Hoitotuotteet ja jalkinetarvikkeet

Meiltä löydät myös laajan valikoiman erilaisia kenkien ja nahan hoitoon tarkoitettuja tuotteita. Kenkiä kannattaa hoitaa, ja erilaiset hoitoaineet kuten kengänkiillokkeet, kosteussuojasumutteet ja rasvat auttavat kenkää pysymään kunnossa kaikenlaisissa olosuhteissa. Palveleva suutarimme auttaa sinua valitsemaan juuri sopivan tuotteen valikoimista sekä ohjeistaa niiden käytössä.  Tuotevalikoimaan kuuluu lisäksi jalkinetarvikkeita, kuten pohjallisia, sisäkorkoja, tukia ja kengännauhoja. Myymme myös liukuesteitä.