Tampereen Nahkaputiikkissa on myynnissä kattava valikoima nahkoja eri käyttötarpeisiin 

Soita  040 836 8560

Suutari 0505424565

Nahalla on väliä - Tampereen Nahkaputiikissa kattava nahkavalikoima eri tarkoituksiin

Myymme nahkaa niin askartelijoille kuin ammattilaisillekin. Valikoimastamme löytyy kattavasti nahkoja paloista kokonaisiin vuotiin. Meiltä löytyy useita, erilaisia nahkoja sekä eri tavalla käsiteltyjä nahkoja.

 

Me myymme naudannahkaa, lampaannahkaa, hirvennahkaa ja siannahkaa.

Meiltä löytyy kromattuja nahkoja sekä kasviparkittuja nahkoja.

Valikoimistamme löytyy erilaisiin käyttötarkoituksiin sopivia tuotteita.

 

Verkkokaupastamme löydät jatkuvasti täydentyvän valikoimamme ja voit aina tiedustella meiltä lisää!

naudannahka

Naudannahka

Naudannahka valikoimamme on kattava. Meiltä löytyy ominaisuuksiltaan erilaisia nahkoja, niin värien kuin vahvuuden osalta. Naudannahka on laatu- ja käyttöominaisuuksiltaan moneen tarkoitukseen sopiva nahka. Sitä voidaan käyttää laukkujen ja kenkien valmistuksen lisäksi laajempiin tuotteisiin. Sillä voidaan esimerkiksi verhoilla huonekaluja. Naudannahkaa käytetään kuitenkin eniten nahkatakeissa. Erityisen hyvä valinta naudannahka on silloin, kun nahkatuotteelta vaaditaan normaalikäyttöä enemmän lujuutta ja kestävyyttä. Esimerkiksi moottoripyöräpukuihin naudannahka soveltuu mekaanista rasitusta kestävänä materiaalina hyvin.

lammasnahka

Lampaannahka

Lampaannahka soveltuu erinomaisesti nahkavaatteiden ja pukineiden materiaaliksi. Lampaannappaa käytetään myös koristelutarkoituksiin. Lampaannahan kestävyys ja napan vahvuus ovat riippuvaisia siitä, mistä lammasrodusta nahka on peräisin.

Lampaannahkaa käsitellään vaihteleviin sääolosuhteisiin, esimerkiksi kylmyyttä paremmin kestäväksi.

Näin nahka säilyy taipuisana ja miellyttävänä sekä kestää käytössä pakkasta muuttumatta koostumukseltaan kovaksi.

hirvennahka

Hirvennahka

Hirvennahka on pääsääntöisesti peräisin Suomesta tai naapurimaasta Ruotsista.

Nahka on ominaisuuksiltaan erinomaisen pehmeää, mutta samalla kestävää.  

Hirvennahan ominaisuuksiin kuuluu myös se, että nahkaa elävöittämässä on muihin nahkoihin verrattuna enemmän luontaisia jälkiä, kuten arpia.

Hirvennahan erinomaisiin laatuominaisuuksiin kuuluu hyvä, vaihtuvien sääolosuhteiden sietokyky. Se kestää hyvin kosteusvaihteluita. Tavanomaisimpia käyttötarkoituksia ovat lompakot ja erilaiset rannekkeet, kuten rannekellojen rannekkeet, mutta monipuolisuutensa vuoksi se sopii hyvinkin vaativiin olosuhteisiin, jossa joudutaan tekemisiin esimerkiksi veden kanssa.

sinanahka

Siannahka

Sikanappaa voidaan käyttää hyvin moneen käyttötarkoitukseen, kuten  koruihin, koristeisiin, kenkävuoriin tai nahkatakkeihin. Sikanapan etuihin kuuluu myös sen erinomainen kestävyys sekä sen edullinen hinta. Sikamokka on säänkestoltaan erinomainen.

Se kestää kosteutta, jonkin verran sadetta ja värinkesto on hyvää.

kasviparkittu nahka

Kasviparkitut nahat

Nahkoja voidaan käsitellä eri tavoin. Tampereen Nahkaputiikin valikoimiin kuuluvat kasviparkitut eli luonnon parkitut nahat. Tällaisissa nahkavuodissa värisävyt säilyvät luonnollisina ja nahan värivaihtelua voi esiintyä. Kasvisparkittu nahka on ominaisuuksiltaan joustavaa. Se on myös tavallisesti, eli kemiallista parkitsemiskäsiteltyä nahkaa selvästi ohuempaa.

Kasvisparkitsemisessa käytetään nahanvärjäykseen kasvisperäisiä aineita sekä kasveja. Nahka on herkkäihoisille, kuten lapsille ja allergisille hyvä vaihtoehto, koska parkitsemiskemikaaleja ei käytetä. Kasvisparkittu nahka on myös ekologisempi vaihtoehto kemiallisen parkitsemisen ohella. Luonnonmenetelmin parkittu nahka myös ikääntyy kauniisti.

kromiparkittu nahka

Krominahka

Krominahkaa käytetään pukinevalmistukseen. Krominahasta voidaan esimerkiksi valmistaa takkeja, housuja, hameita ja hattuja. Materiaalista voidaan valmistaa myös jalkineita.  Kromiparkitusta nahasta valmistettu tuote on taipuisa, miellyttävä sekä hyvin kosteutta kestävä nahkatuote, joka pitää värinsä.